Bu sayfaya erişim şifre ile sağlanmaktadır.

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi Projesi Sağlık Bakanlığı’ nın birinci beş yıllık kalkınma planı dahilinde 1963 yılında uygulamaya konulmuştur. 28 Ağustos 1968 yılında yurdumuzun ilk yataklı rehabilitasyon merkezi olarak hizmete sunulmuştur. Hastane ilk 50 yatan, 200 ayaktan gelen hastaya hizmet kapasiteli olarak açılmıştır. Ayrıca Türkiye’nin ilk 50 yatak kapasiteli pediatrik rehabilitasyon merkezidir.Daha sonra artan talep nedeniyle kat ilavesi yaptırılarak  kapasitesi 200 yatak olarak  arttırılmıştır. 2007 yılında  Gazi Fizik Tedavi Rehabilitasyon Hastanesi bünyemize katılmıştır.  Ana binamızdaki Çocuk Kliniğimiz 2008 yılının Mart ayında Gazi Ek Binamıza taşınmıştır. Yatan hasta kapasitemiz 2015 yılı başında tescilli olarak  287’e çıkarılmıştır.
Gazi Ek Binamız giriş katında
hasta poliklinikleri, diş polikliniği , 40 yataklı Çocuk  Klinik Birimimiz ve 37 yataklı Fizik Tedavi Klinik Birimimiz  ile yatan ve ayaktan hastalarımıza hizmet vermektedir.

Sağlık Bakanlığı Duyuruları
TKHK Duyuruları